Site
Ferestre şi accesorii
Jaluzele
Uşi şi accesorii
Sticlă - geamuri decorative

Tâmplărie, glafuri, pervaze

Nu facem compromisuri. Societatea noastra lucreaza numai cu profile pentru termopane Rehau, lider international in domeniu.

Profilele destinate usilor si ferestrelor termopan, sunt de ultima generatie, sunt importate din Germania si au o garantie de 20 de ani.

Linia de productie

Linia de productie este Rotox, complet automatizata si robotizata, exclude posibilitatea unor defecte de fabricatie sau erori ale factorului uman.
Aceasta linie de productie permite lipirea si debavurarea profilelor la grosimea de 0,2mm, lipitura fiind aproape isesizabila (nu va avea acel aspect neplacut la colturi si nu necesita retusare cu creion corector).


Tipuri de sticla folosite:

Avem peste 120 de tipuri de sticla marca Guardian sau Saint-Gobain. Ele pot fi in pachete cu grosimea de 24 sau 32 mm formate din doua foi de sticla (duplex), sau in pachete cu grosimea de 32, 40 sau 44 mm formate din trei foi de sticla (triplex), cu Argon, intre foile de sticla.
Deasemenea avem posibilitatea de a va oferi geam sablat alb sau colorat cu diverse modele vitralii simple sau cu piese fuzionate.

Feronerie folosita in functie de optiuni, feronerie de top Sigenia, Roto sau Wink Haus-activ Pilot, usor de deschis, manevrat si incuiat.

Accesorii pentru ferestre:

Pentru ca zona exclusiva de confort a caminului dumneavoastra sa fie desavarsita, suplimentam oferta de ferestre cu o gama completa de accesorii:

- Rulouri exterioare aplicate sau suprapuse (izolare termica, fonica, obturare partiala sau totala a luminii din exterior, rezistenta prelungita la intemperii),
- Pervaze interioare (PVC) sau exterioare (Aluminiu), diferite latimi sau culori.
- Plase contra insectelor, incorporate in rulou, cu balamale, sau de tip rulou,
- Rolete textile, jaluzele orizontale sau verticale.

Profile folosite:


Rehau

Culori folosite:


Grila pentru aeresire incastrata in geam
Ideala pentru suplinirea traditionalului oberliht


Praguri pt. usi

Garantii acordate la tamplarie:
- 20 de ani la profile,
- 10 ani la feronerie,
- 4 ani la sticla,
- 4 ani la montaj.

sus